Distribuți acest articol

Sorin Rus, fostul șef al Serviciului Poliției Rutiere Cluj, a răbufnit la adresa Poliției Locale și administrației locale care permite această risipă din banul public. Rus este enervat de faptul că polițiștii locali amendează cetățenii care au parcat neregulamentar în uniforme de polițist.

Trebuie să fie mai multă poliție națională în stradă. Nu poliție locală. Este jenant să vezi un polițist local că pune citații îmbrăcat (ca un polițist), cu pistol, baston și căciulă, celor care au parcat neregulamentar. În Italia sunt cei care răspund de parcometre, care fac asta. Nu poți să scrii Poliție pe așa ceva!

În anii 2004 eram pentru Poliție locală normală. Așa cum e în Italia, Germania etc. Să fie Poliție locală, polițiști, ca și cei de la MAI. Eu cred că acum se cheltuie resurse inutile. Dacă asta e politica administrației locale, așa să fie, dar e inacceptabil să apelezi la un polițist local și el să spună că nu știe, să cheme pe alții… Păi să nu scrie Poliție pe ei? Dacă e așa, să scrie Parking”, a spus Sorin Rus


Distribuți acest articol