Fost premier de la Bucuresti, despre turul doi al alegerilor din R. Moldova: Sper că fraţii noştri basarabeni se vor mobiliza ~ InfoPrut
Distribuți acest articol

Fostul prim-ministru al României, Mihai Tudose, a transmis felicitări Maiei Sandu după victoria acesteia în turul I al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova.

Tudose spune că alegerile „au o miză geopolitică pronunţată” şi că este „alături de Maia Sandu în lupta sa cu încremenirea într-o realitate de mult expirată, de care se agaţă contrancandidatul ei”, scrie Digi24.

„Maia Sandu a reuşit, prin câştigarea primului tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, o performanţă extraordinară! Sper că şi peste doua săptămâni fraţii noştri basarabeni se vor mobiliza pentru viitorul lor european. Sunt alegeri cu miză geopolitică pronunţată, în contextul tensiunilor care inflamează tot mai mult vecinătatea estică a UE.

Sunt alături de Maia Sandu în lupta sa cu încremenirea într-o realitate de mult expirată, de care se agaţă contracandidatul ei. Felicitări şi succes în continuare! Locul Republicii Moldova este în Europa şi Maia Sandu e simbolul acestei opţiuni!”, a spus fostul premier al României, Mihai Tudose.

Printre foștii premieri de la București care au felicitat-o pe Maia Sandu se numără și Viorica Dăncilă.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol