Actualitate

Florin Cîțu vrea ca USR să admită că a greșit când au votat o moțiune de cenzură alături de PSD și AUR

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat că refacerea coaliției este posibilă în jurul PNL doar dacă partenerii de la USR își vor asuma public că au greșit când au votat o moțiune de cenzură alături de PSD și AUR.

„Aud foarte mult în spațiul public cuvântul responsabilitate de la cei care au depus o moțiune cu AUR și care au votat o moțiune alături de AUR și PSD, de la cei care au scos ministrul Sănătății din Guvern și au lăsat România fără ministru. Suntem de acord cu toții că pentru România este importantă stabilitatea și refacerea coaliției, dar refacerea coaliției în jurul PNL. Aceasta este soluția pe care noi o avansăm. Dar nu aș trece foarte ușor peste modul în care s-a ajuns aici. Nu poți să spui că astăzi ești responsabil când ai fost iresponsabil acum o săptămână. Dacă vrem să trecem peste acest moment, să recunoască o greșeală, și apoi mergem mai departe”, a declarat Florin Cîțu.

„Vorbim scenarii. Până acum nu s-au discutat. Noi spunem că suntem de acord să trecem peste acel moment și să refacem coaliția în jurul PNL. Dar vreau să amintesc că astăzi ne aflăm aici pentru că cei care vorbesc de responsabilitate au fost iresponsabili. Au votat o moțiune cu PSD și AUR. Nu am fi avut această problemă astăzi. Putem să discutăm astăzi, dar după ce își vor asuma public această greșeală”, a mai declarat Cîțu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button