Distribuți acest articol

Florin Cîțu susține, pe Facebook, că știrile privind inflația României sunt fake-news. Astăzi, România este pe locul șase în UE cu o rata a inflației de 2.7%.

„O zi bună să mai demontez un fake news. Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflație. Astăzi România este pe locul șase în UE cu o rata a inflației de 2.7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creștere economică, cea mai rapidă revenire economică și am scos România din topul rușinii. Asta înseamnă guvenare pe principii liberale. Acum pregătim măsurile pentru perioada post-pandemie și pentru a asigura cea mai bună perioadă din istorie din punct de vedere economic pentru toți românii”, scrie în mesajul postat joi de premier.

Florin Cîțu mai scrie pe rețeaua de socializare că în timpul guvernării PSD România a avut cea mai mare rată a inflației din UE.

„Să-i întrebăm pe oameni dacă au crescut prețurile. Totuși, e de notorietate că a crescut cu peste 17% energia electrică, a crescut cu peste 10% carburanții. Aceste creșteri vor duce la rândul lor la alte creșteri, mai ales în zona alimentară. Deja avem uleiul cu peste 12% mai scump. Cred că e cazul să ne oprim din minciuni, să vedem realitatea, să terminăm acest joc politic de a arunca…eu nu înțeleg cum poți să arăți către opoziție când este de un an și jumătate la guvernare și să vedem că suntem ultima țară din Europa care nu a depus PNRR, așa cum cere Comisia Europeană”, a spus Marcel Ciolacu


Distribuți acest articol