Florin Cîțu strâmbă din nas la plafonarea facturilor: „Dacă există alte variante, pot fi discutate în Parlament”

Președintele PNL Florin Cîțu a spus miercuri, cu privire la Ordonanţa pe energie, adoptată de Guvern ieri, că dacă există alte variante pentru facturi pot fi discutate în Parlament. „Sunt de acord să scadă facturile și pe ianuarie, dar să fie legal”, a subliniat Cîțu.

„Eu nu am participat la ședința de Guvern. În ședința de Guvern știți foarte bine că există un act normativ care are o anumită procedură, avize. A primit avizele, a fost aprobat. Dacă există variante sau alte soluții, ele pot fi discutate în Parlament. Varianta care a fost aprobată a fost cea care a primit toate avizele. Mai mult nu știu ce să vă spun ”, a spus liderul liberal.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a avut, ieri, o discuţie, la biroul lui Florin Cîţu de la Senat, pe această temă, el ieşind de la întâlnire vizibil supărat şi declarând că Ordonanţa nu va mai intra în şedinţa de Guvern, urmând a avea loc o nouă discuţie miercuri. Cu toate acestea, OUG-ul a fost adoptat marţi seară, de Guvernul Ciucă.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Guvernul Ciucă este chemat la apel – Ministrul francez al Apărării, în vizită la Bucureşti
Cine minte? Gheorghiță sau cetățenii? Next post Valeriu Gheorghiță crede că vom scăpa de restricții la un moment dat – Coordonatorul recomandă totuși vaccinul