Distribuți acest articol

Prim-ministrul României, Florin Cîțu, a fost chemat la Cotroceni de către Președintele României, fără să știm motivul din spatele acestei întâlniri. Premierul Cîțu susține că nu a vorbit cu Președintele Klaus Iohannis despre incidentul din SUA de acum 20 de ani.

Premierul României a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre problemele de natură penală pe care le-a avut în Statele Unite ale Americii. Florin Cîțu a primit amendă și a fost nevoit să urmeze cursuri de reeducare dedicate șoferilor care au fost prinși conducând cub influența alcoolului.

”Am văzut că s-a discutat în spațiul public despre greșeala mea. O să iau două întrebări de fiecare despre acest subiect. În România, în legislație, nu se face cerere pentru ORNISS. Nu am aduc în discuție acest subiect. Domnul Orban avea informația. M-a informat un coleg. Nu m-am gândit să-mi dau demisia în niciun moment pentru o greșeală de acum 20 de ani. Nu am considerat că e relevant. Cazierul meu în România este curat. Un eveniment de acum 21 de ani, pe care îl regret, nu are implicaţii asupra a ce facem azi”, a spus Florin Cîțu.


Distribuți acest articol