Actualitate

Florin Cîțu nu îl grăbește pe ministrul Energiei: „Când are soluțiile, vine și le prezintă. Nu are deadline”

Deși facturile românilor sunt la fel de mari cu toate „soluțiile” guvernului de până acum, se pare că ministrul Energiei nu are motiv să se grăbească. Florin Cîțu, liderul PNL, susține că Virgil Popescu este așteptat cu soluții pe termen lung, dar nu are deadline. Mai pe scurt, Virgil Popescu poate veni cu aceste „soluții” astăzi sau peste trei luni, nimeni nu îl grăbește.

Guvernul pare că nu dă doi bani pe problemele reale ale românilor, liberalizarea a adus prețuri mari la energie și gaze, iar de acolo au început scumpirile în toate domeniile. Președintele Klaus Iohannis este total paralel cu poporul său. Acesta le-a promis liderilor NATO că România va aloca în continurea sume impresionante pentru armată, în timp ce în țară încă se moare de foame.

Florin Cîțu, liderul ”liberal”, susține că reglementarea și plafonarea prețurilor facturilor nu sunt o soluție care să rezolve această criză, ci doar o ascunde.

Întrebat de ce ministrul Energiei, Virgil Popescu, nu a prezentat propunerile pentru plafonarea prețurilor la energie, Florin Cîțu a răspuns:

”Înțelegerea a fost că atunci când guvernul are soluțiile pregătite vine și le prezintă. Nu a fost niciun deadline. Am văzut în spațiul public și în acest context economic trebuie să fim foarte atenți – reglementare, plafonare… toate aceste intervenții nu rezolvă problema prețurilor, nu rezolvă nimic, ci ascunde. Bagi gunoiul sub preș, dar nu înseamnă că a dispărut, ci apare în altă parte”, spune Florin Cîțu.

Back to top button