Actualitate

Florin Cîțu lovește în români: „Nu voi închide piețele, mall-urile sau economia pentru PERSOANELE VACCINATE”

Premierul Florin Cîțu vrea să împartă România în două tabere, persoanele vaccinate și persoanele care nevaccinate. După afirmațiile lui, guvernul pregătește câteva măsuri împotriva valului patru al pandemiei. Persoanele care refuză imunizarea vor suferi cel mai mult, afirmă premierul Cîțu.

”Când se ajunge la 1 la mie, relaxările dispar, la fel când se ajunge la 2 la mie, la 3 la mie. Vom vedea pe parcurs ce se întâmplă. Sper ca Ministerul Sănătății să fie pregătit. Vom face tot ce ține de noi ca să nu ajungem acolo (n.r. la 1.500 de infectări pe zi). Înainte de valul 3 nu aveam vaccin.

Când s-a terminat valul 3, am spus să nu se reducă nimic pentru COVID. Nu e de speriat, nu ar trebui să ajungem acolo. Soluția este vaccinarea. Dacă ne vaccinăm, nu ajungem acolo, nu punem presiune pe sistemul de sănătate. Nu putem să restricționăm pentru persoanele vaccinate. Când ajumge la 1 la mie, 2 la mie, 3 la mie, nu vom introduce restricții pentru vaccinați. Dar, nu putem să impunem condiții doar pentru nevaccinați, de exemplu circulația noaptea.

Ceea ce pot să vă spun foarte clar este următorul lucru: nu vom mai închide, eu nu voi închide pieţele agroalimentare. Asta trebuie să fie foarte clar. Nu voi închide mall-urile. Asta, iarăşi, trebuie să fie foarte clar. Deci sunt chestii pe care nu le voi face. Nu voi închide economia. Asta este iarăşi foarte clar.”, a precizat Florin Cîțu

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button