Distribuți acest articol

Premierul țării nu are niciun interes pentru rezolvarea scandalului de la spitalul Foișor din Capitală, acolo unde pacienții au fost transferați în miez de noapte ca în vreme de război, doar pentru a face rost de câteva paturi ATI suport pentru covid. Se pare că viața acestor pacienți nu contează, ce este important pentru Florin Cîțu este campania de vaccinare și numărul de persoane vaccinate. Asta am ajuns, un număr în carnetul de evidență a premierului Cîțu.

Premierul a fost întrebat de un jurnalist ce mesaj are “pentru cei 57 de pacienţi care aşteaptă un transplant la Spitalul Foişor”, el răspunzând că nu cunoaşte această situaţie, însă va cere informaţii de la Ministerul Sănătăţii (MS).
Nu ştiu această situaţie, o să cer informaţii la Ministerul Sănătăţii. Chiar nu ştiu în acest moment“, a răspuns Florin Cîţu.

Spitalul Clinic de Ortopedie “Foişor” din Bucureşti a fost evacuat în urmă cu aproximativ o lună, pentru a deveni spital pentru tratarea cazurilor de COVID-19, având în vedere necesarul de paturi de terapie intensivă de la acel moment.


Distribuți acest articol