Actualitate

Florin Cîțu iese din cuvântul lui Iohannis și susține că PNL ar putea din nou să colaboreze cu USR

Florin Cîțu are mari probleme în viața politică. Surse apropiate de PNL susțin că Florin Cîțu va pierde toate funcțiile deținute în statul român. Klaus Iohannis i-a pus gând rău fostului lider PNL.

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, afirmă că în perioada Alianţei PNL-USR a învăţat „foarte mult”, deşi maturitatea politică nu era deplină la niciunul dintre parteneri, şi speră ca această colaborare să se reia în viitorul apropiat.

„Acum e clar că maturitatea politică poate – şi la unii, şi la alţii – nu era la cele mai înalte cote, dar am învăţat din această experienţă. Eu am învăţat foarte mult. M-am dus la USR să refac coaliţia. Cred că şi USR a învăţat. Poate în viitorul apropiat vom putea din nou…”, a declarat Cîţu.

Preşedintele Senatului a amintit că are o „relaţie foarte bună” cu şeful statului pentru că există o relaţie de parteneriat între PNL şi Klaus Iohannis.

Întrebat de ce nu mai este preşedintele PNL, Cîţu a spus: „Eu mi-am dat demisia când am văzut că s-a creat un anumit val, deşi s-au folosit în partid şi informaţii false, atunci când s-a încercat să se strângă nişte semnături. Peste asta trece. Este această obsesie că puterea este la premier şi premierul trebuie să fie preşedintele partidului. Asta este una dintre explicaţii. Problema este că asta funcţionează când eşti sigur că ai un premier 4 ani, pentru că apoi apar şi alte probleme”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button