Actualitate

Florin Cîțu este președintele PNL doar cu numele – Mai puțin de 50 de deputați liberali din totalul de 93 au participat la ședință

Se pare că alegerile interne din PNL nu au fost pe placul liberalilor. Ludovic Orban a pierdut alegerile în fața lui Florin Cîțu, dar nu și în fața susținătorilor. Se pare că Ludovic Orban a reușit să împartă Partidul Național Liberal în două tabere, având mai multă influență decât Florin Cîțu, noul președinte.

Ludovic Orban și-a dat demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților, nu înainte de a spune că Florin Cîțu este președintele PNL doar cu numele.

Mai puțin de 50 de deputați liberali din totalul de 93 au participat la ședința cu Florin Cîțu de marți.

Așadar, Florin Cîțu are mari probleme de credibilitate în fața liberalilor.

Florin Cîțu, președintele PNL și premierul demis, a convocat deputații PNL la ora 14.30, la Vila Lac, după ce, cu o zi în urmă, Cîțu s-a întâlnit cu senatorii PNL tot la Vila Lac, la puțin timp după ce președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș, președintele USR, ca premier-candidat.Tot marți, de la ora 20.00, conducerea PNL s-a reunit în Biroul Politic Național pentru a decide dacă va negocia sau nu cu Dacian Cioloș formarea unei majorități guvernamentale.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button