Actualitate

Florin Cîțu: „Dragi români, vă cer scuze că am crezut în USR. Am tolerat o echipă de incompetenți”

Premierul Florin Cîțu lansează atacuri dure la adresa fostului partener de coaliție. Prim-ministrul a ținut să atace cu toate armele pe USR PLUS pentru ieșirea de la guvernare și participarea la demiterea Guvernului Cîțu.

„Astăzi a murit moralitatea. Moțiunea PSD, cel mai mare inamic al nostru și al vostru, este susținut și votat de USR. Așa zișii reformiști s-au unit cu extremiștii. Dragi români, ați fost trădați. Vot să dea jos guvernul în care au ajuns datorită dvs. Pot fi mai josnici de atât? S-au făcut frați cu pesediștii și neo-fasciștii pentru a da jos singurul premier care i-a pus la treabă.

Sunt dezamăgit. USR joacă alba-neagra cu guvernarea. Vrea să revină la guvernare dar cu un șef mai indulgent. Cineva pus de ei, care să închidă ochii. În 30 de ani de zile nu a existat o alianță mai toxică decât cea pe care o vedem astăzi.

Oare ce câștigă USR prin faptul că aruncă România în haos? Dragi români, vă cer scuze că am crezut în USR. Am crezut că e un partid că vrea reformă. Adevărata față a USR e cea pe care o vedem azi. Am văzut-o din 2016, dar nu am dat atenție alianței USR și PSD.

Să fie clară poziția USR față de ministrul Ghinea. Un incompetent și vrea să meargă acasă. USR îl trimite pe Năsui acasă pentru incompetență.

Trebuie să-i fi demis de mult mai devreme. Am tolerat o echipă de incompetenți mai mult decât era cazul. Până la urmă și-au dat seama că nu pot și au plecat singur. Nu voi mai permite așa ceva.

USR stă lângă PSD, unde le este locul”, a spus premierul.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button