Distribuți acest articol

Premierul Florin Cîțu lansează atacuri dure la adresa fostului partener de coaliție. Prim-ministrul a ținut să atace cu toate armele pe USR PLUS pentru ieșirea de la guvernare și participarea la demiterea Guvernului Cîțu.

„USR șia bătut joc de sistemul de sănătate. Au avut bani, au avut tot ce au dorit, dar nu au pregătit valul 4. Este un atentat la sănătatea românilor, un gest criminal.

I-am văzut pe USR-iști în piață lângă AUR. Ați sabotat șansa dreptei de a avea o guvernare stabilă, ați mers alături de antisemiți și neonaziști.

Politica din România nu e despre cum să-l dați jos pe Florin Cîțu, ci despre români. Românii nu vor uita că ați plecat de la guvernare în plină criză. Azi avem 15.000 de cazuri de Covid

Acum voi spune câteva vorbe despre performanțele guvernului, realizate de colegii din PNL și UDMR. Am aprobat programul Anghel Saligny, am reușit aprobarea PNRR, am făcut toate eforturile pentru a ține școlile deschise, am pus România pe traiectoria de creștere chiar în pandemie, știm să menținem liniștea socială. România va avea un buget bun în 2022, un buget al dezvoltării

Nu am crescut nici o taxă, dar PIB-ul crește constant, în plină pandemie. Rambursările de TVA au crescut chiar și în pandemie. A crescut numărul locurilor de muncă.

Avem o guvernare bazată pe investiții. Asta înseamnă guvernare liberală, chiar dacă regiunea e marcată de tendințele negative din pandemie. Am fost singur în combaterea antivaccinismului. USR a fost inert, nu a făcut nimic împotriva campaniei antivacciniste.

Este o moțiune a frustrării și absursului. Kafka ar fi mândru de voi. Îi văd pe colegii din PSD că se uită în telefoane, căutați detalii despre Kafka, nu-i așa?”, a încheiat premierul.


Distribuți acest articol