Un guvern foarte gras cu 18 ministere. USR și UDMR au șters pe jos cu PNL. România la mâna Ungariei
Distribuți acest articol

Alocațiile copiilor nu au fost majorate, așa cum s-a promis în campania electorală. Nu vă închipuiți că majorarea alocațiilor ar fi fost devastatoare pentru Guvern, având în vedere că se plătește pensii speciale de milioane de lei lunar.

Florin Cîțu a preferat să pompeze milioane de lei baronilor locali pentru diferite cheltuieli în gospodăriile primăriei. Cu un Congres PNL în septembrie, Florin Cîțu are nevoie de tot sprijinul posibil și nu evită să folosească banii românilor pentru a-și satisface nevoia după funcții.

”Aş vrea să asigur pe toată lumea că această  guvernare este diferită, de aceea sunt astăzi aici să vă asigur că eu am nevoie de toţi primarii şi toţi preşedinţii de consilii judeţene pentru a dezvolta România. Avem nevoie de toate resursele pentru a atrage aceşti bani, vreau să fie foarte clar msajul acesta din partea mea. Încă un mesaj foarte clar: nicio rectificare bugetară nu se va face la partid, cât voi fi prim-ministrul-României. Aceste lcururi să vor face fără niciun fel de criterii politice”, susține Florin Cîțu.


Distribuți acest articol