Distribuți acest articol

De la preluarea mandatului de premier, Florin Cîțu a luat foarte multe decizii politice halucinante. De la demiterea lui Vlad Voiculescu fără consultarea în prealabil cu coaliția de guvernare, conform înțelegerii, până la demiterea lui Alexandru Nazare din funcția de ministrul al Finanțelor, fără motive bine intemeiate, ci doar pentru interesele personale și de gașcă.

Cu o cursă pentru șefila Partidului Național Liberal, Florin Cîțu a uitat complet că este premierul României și că cetățenii au nevoie de decizii în favoarea lor, nu pentru interesele de partid și fuga după funcții de conducere.

Alexandru Nazare nu va fi înlocuit de cine știe ce economist cu interese clare și bine stabilite, ci umblă vorba prin târg că Florin Cîțu vrea să arunce în acel fotoliu un prieten foarte bun, recunoscut pentru faptul că a fost prin PSD și mai mult pentru afacerile prospere pe care el și mama lui le au cu complexul energetic OlteniaAfaceri de zeci de milioane pe cârca statului român care îi permit confortul unor mese în locații scumpe și mașini de lux. Da, ați ghici, este vorba de prietenul său bun Dan Vâlceanu, deputatul de Gorj.

Florin Cîțu susține că datorită deciziilor luate de el, România are o economie care duduie, dar în realitate s-au scumpit toate. Măsurile premierului a reușit să arunce România pe o traiectorie incertă, iar cu ultimul împrumut de Florin Cîțu de pe piața externă împinge România către o prăpastie.

Modul acesta de a executa oameni din subordine și de a nu respecta nicio clipă direcția partidului din care faci parte este contrar democrațiilor funcționale. Acest mod de a conduce va arunca, mai devreme sau mai târziu, România în haos.


Distribuți acest articol