Actualitate

Florin Cîțu: „Bătălia internă din PNL nu afectează guvernul, noi suntem aici pentru români”

Florin Cîțu recunoaște că trebuie să plece dacă obiectivele guvernului nu au fost atinse. Cu toate astea, premierul nu a atins obiectivul asumat în privința campaniei de vaccinare. Florin Cîțu promitea 5 milioane de persoane vaccinate până în iunie.

„Nu simt că actul de guvernare e afectat pentru alegerile din PNL. Nu a fost nici un ministru care să aibă de suferit din urma competiției frumoase din PNL. O să scoată ce e mai bun în urma acestei competiții. Eu am avut o campanie pozitivă. De fiecare dată colegii mei să-și aducă aminte că suntem aici pentru români. Noi suntem aici pentru români.

Le-am spus de fiecare dată de ce îmi place această efervescență: prin competiție avem obiective și liderii adevărați știu că atunci când se ating obiective, și avem foarte multe exemple în PNL, unde liderii știu că și-au atins obiectivele, performanța le-a fost recunoscută și liderii rămân mai departe.

Acest tip de lucru vreau să-l avem peste tot în Partidul Național Liberal. Dar și atunci să recunoaștem când nu ai reușit să atingi obiectivele să faci un pas lateral și să lași pe alții să meargă mai departe. Asta nu înseamnă că cineva te dă la o parte. Ci să îți asumi și să ai responsabilitate. Fără oameni responsabili în politică nu poți să mergi mai departe”, a declarat Florin Cîțu

Back to top button