Actualitate

Florin Cîțu a găsit vinovații pentru eșecul campaniei de vaccinare – Televiziunile și unele partide din Parlament

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat cu a treia doză, prilej cu care a ținut să spună că a găsit vinovaii pentru eșecul campaniei de vaccinare. De vină ar fi unele partide anti-vaccin din Parlament și televiziunile, care au lansat mesaje anti-vacinare decât mesajele campaniei de vaccinare.

Deși campania de vaccinare a fost condusă de Valeriu Gheorghiță și Florin Cîțu de la bun început, acesta din urmă nu se găsește vinovat pentru eșec.Majoritatea covârşitoare a celor care astăzi se îmbolnăvesc şi ajung în spital sunt nevacinaţi

„Presiunea pe spitale este foarte mare, este foarte important să ne vaccinăm, singura soluție acum este să ne vaccinăm. Ne-am uitat la protestul de ieri, un protest cinic. Avem multe explicații: Una dintre ele că avem un partid și o mișcare susținută de partide care au un mesaj anti-vaccinare, mesaj preluat de televiziuni. Este un mesaj cu care trebuie să ne luptăm. Campania noastră a fost prezentată la televizor, dar nu cred că a fost prezentată la fel de mult cum au fost prezentate aceste mesaje

În același timp, este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să ne vaccinăm. Campania de vaccinare s-a revitalizat. vom promova ca și până acum. Le spun tuturor că este singura soluție. Încercăm prin toate aceste msuri, prin care activitățile economice rămân deschise pentru persoanele vaccinate sau trecute prin boală. Iresponsabilitatea unor oameni pică pe ceilalți români. Vom asigura resursele necesare pentru ca cei care vor avea nevoie de îngrijiri medicale să beneficieze de condiții cât mai bune.

S-a creat coaliție a iresponsabililor. Vacciniști stau la masă cu anti vaccinistii doar pentru a da jos un guvern al liberalilor. Coaliția nu are un plan B.. Aceasta coaliție trebuie să vină spună ce vrea de la România. Coaliția iresponsabilă aur usr și psd fac aceste jocuri politice.. Orice se întâmplă după marți este responsabilitatea AUR, USR PLUS și PSD”, a spus Florin Cîțu de la centrul de vaccinare.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button