Distribuți acest articol

Promisiuni peste promisiuni, iar ultima este a premierului Florin Cîțu. Guvernul Cîțu susține că România nu mai trebuie să aibă drumuri de pământ, o afirmație făcută și de fostul premier, Viorica Dăncilă.

„Anul trecut am găsit resurse pentru toate cheltuielile bugetare, într-un an de criză majoră. Am reușit să ne finanțăm foarte bine și la costuri foarte mici. Vă garantez că o să găsim bani pentru toate cheltuielile care sunt eficiente, care aduc valoare adăugată în economie și dezvoltăm Românie. E un program de infrastructură nu promis autorităților locale, ci românilor. În România nu mai trebuie să avem în secolul 21 drumuri de pământ”, a spus Florin Cîțu, premierul României.

„Avem nevoie de politici unitare coerente, adaptate spaţiului comun european şi pentru aceasta trebuie să găsim împreună soluţiile necesare pentru dezvoltarea comunităţilor pe care cu onoare le reprezentaţi. Anul trecut am participat în premieră la acest eveniment şi am prezentat principalele obiective pe care atât eu, cât şi Guvernul pe care îl conduc dorim să le îndeplinim cu privire la susţinerea autorităţilor locale, în special cele din mediul rural şi astfel permiteţi-mi să vă prezint o scurtă informare cu privire la realizările noastre din anul 2018. Succesul programului PNDL 1, introdus de ministrul Dezvoltării din acea vreme, domnul preşedinte Liviu Dragnea, mi-a dat certitudinea ca acesta trebuie continuat. Astăzi avem PNDL, programul de care depind şansele de dezvoltare a multor comunităţi. Cu ajutorul acestor programe am scos ţara din noroaie, ca să mă exprim mai plastic”, a spus Viorica Dăncilă în 2019.


Distribuți acest articol