Actualitate

Fermierii brașoveni acuză: Guvernul ăsta trădător ne-a închis Târgurile. Vor să lichideze agricultura românească

Fermierii brașoveni acuză Guvernul PSD, PNL și UDMR de trădare de țară. Oamenii se plâng că nu își mai pot vinde animalele în Târgurile locale din cauza unui ordin ANSVSA din 2018. Prefecții puși de guvernul mafiot țin târgurile închise în baza unui ordin abuziv pe care nimeni nu sa gândit să îl mai modifice.

Ion Aldea, fermier brașovean: Guvernul ăsta trădător ne lasă pe drumuri. Vor să lichideze complet agricultura românească. Noi nu mai avem unde să ne vindem animalele pentru că țin târgurile închise. Am făcut demersuri la prefectul de Brașov, dar nu ne bagă nimeni în seamă. Batem la porți închise. La noi se țin târguri românești de peste 1000 de ani și nu a avut nimeni curaj să le închidă, nici cât am fost sub stăpânire austro-ungară, totul până să ajungă acești bandiți la putere. Nici ungurii care se dau mari gospodari nu fac nimic pentru comunitatea maghiară din județele vecine.

Noi nu știm ce să mai facem. Suntem obligați să vindem animalele și să renunțăm. Nu suntem lăsați să mai creștem animale în România. De asta oamenii vând fermele și se lasă păgubași. E plin de anunțuri pe internet cu animale care se vând pe preț de nimic la abatoare. Ne dau câțiva lei pe kilogramul de carne de vită la abator. Totul se importă. De carne de porc nici nu mai vorbim. Toate fermele de porci au fost puse pe butuci. Porci nu, vaci nu, cai nu, oi nu, găini nu(…), au distrus tot.

O să mâncăm doar carne de proastă calitate de la străini, pentru că hoții ăștia nu vor să audă de necazurile fermierului român. Avem cai de o frumusețe rară. A fost nevoie să declarăm că facem expoziție de cai pentru a organiza un târg la Mureș. Dacă nu scăpăm de hoții ăștia care au pus mâna pe țară după ce l-au ucis pe Ceaușescu, noi nu o să mai avem carne românească în farfurie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button