Actualitate

FC Rapid a anunțat numirea unui antrenor interimar

FC Rapid a anunțat marți numirea unui antrenor interimar, Mihai Iosif, până la angajarea unui antrenor principal, fără să precizeze ce se întâmplă cu Adrian Iencsi, tehnicianul care a condus până acum echipa, în acest sezon.

“Începând de astăzi, pentru o perioadă scurtă de timp, conducerea interimară a băncii tehnice va fi asigurată de către Mihai Iosif și staff-ul sau de la formația secundă, până la numirea unui nou antrenor principal. Situația echipei și strategia pentru viitor vor fi discutate și analizate în perioadă următoare de către conducerea clubului, împreună cu Adrian Iencsi și staff-ul sau, astfel încât să fie găsită cea mai bună soluție pentru clubul nostru”, se arată în comunicatul giulestenilor, conform news.ro.

La Rapid, Mihai Iosif a promovat în prima ligă, din postura de antrenor secund (2016), a fost secund și în Liga 4, reușind promovarea și Cupă României pe București (2018), a mai antrenat formația U17 a Rapidului, cu care a câștigat un campionat județean (2018), iar de la începutul acestui sezon conduce echipă a doua.

Pentru Rapid urmează două meciuri dificile, cu doi adversari puternici, CS Mioveni (joi) și Universitatea Cluj (luni), partide ce se vor desfășura la Centrul FRF de la Buftea.

Adrian Iencsi a preluat echipa la 10 august, înlocuindu-l pe Dan Alexa, care a ratat promovarea în prima ligă, sezonul trecut.

În ultima perioadă, Adrian Iencsi nu a putut pregăti formația Rapid deoarece a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

După nouă etape, Rapidul, care a jucat doar șapte meciuri, ocupă locul 9, cu 13 puncte, la șapte puncte de liderul FC Universitatea Craiova (opt partide).

Echipa bucureșteană a fost eliminată în turul al patrulea al Cupei României de Progresul Spartac din Liga a III-a.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button