Fauci l-a vaccinat și pe Moș Crăciun: „M-am ocupat de asta personal”
Distribuți acest articol

Moș Crăciun este gata de treabă și va putea aduce în siguranță cadouri copiilor care au fost cuminți, a dat asigurări imunologul Anthony Fauci,”domnul COVID-19″ de la Casa Albă, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Moș împotriva noului coronavirus, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Directorul Institutului național pentru alergii și boli infecțioase și personalitatea științifică a pandemiei cea mai cunoscută în acest moment în SUA, Anthony Fauci a declarat sâmbătă că l-a vaccinat personal pe Moșul cu barbă albă.

„M-am ocupat de asta pentru voi pentru că mi-era teamă că veți fi nemulțumiți”, a spus el, răspunzând la întrebările copiilor îngrijorați dintr-o emisiune TV adresată familiilor care doreau să afle dacă Moș Crăciun va putea intra în siguranță în casele americanilor pe 25 decembrie.

„Am făcut călătoria la Polul Nord, m-am dus acolo și l-am vaccinat eu însumi pe Moș Crăciun. I-am măsurat nivelul de imunitate și este pregătit să plece”, le-a explicat copiilor Anthony Fauci.

„Poate coborî pe horn, poate lăsa cadourile … nu aveți de ce să vă temeți”, a asigurat el.

Medicul Anthony Fauci le-a cerut în această săptămână lui Mike Pence, președintelui în exercițiu Donald Trump si lui Joe Biden să se vaccineze cât mai curând posibil, din motive de securitate.

Casa Albă a anunțat, totuși, că Donald Trump se va vaccina atunci când medicii săi vor decide că e necesar.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro


Distribuți acest articol