Distribuți acest articol

Cu atât informație în jurul său, Dan Barna nu știe mai nimic despre scandalul din guvern, acolo unde a ieșit la iveală că mai mulți consilieri făceau campanie de partid pentru PNL și Florin Cîțu. Fără penali în funcții publice doar pe hârtie, tot ce ține de un alt partid din coaliție nu se pune și este treaba lor, reiese din afirmațiile lui Dan Barna.

Chiar dacă prim-ministrul a refuzat să facă vreun comentariu pe marginea acestor acuzații, el a semnat aseară decizia de eliberare din funcție la cerere a secretarului de Stat Mioara Costin, persoana a cărei nume apare în metadatele documentului incriminat. Ea a fost acuzată că a folosit resursele Guvernului pentru a face campanie electorală pentru Florin Cîțu în cursa pentru președinția partidului, lucru ilegal și imoral.

Astăzi, partenerul de guvernare al premierului Florin Cîțu și unul dintre cei mai vocali promotori ai moralei în politică, refuză să comenteze un incident public în care este implicat aparatul executivului și spune că este doar problema premierului să dea explicații pentru situația creată.


Distribuți acest articol