Actualitate

EXCLUSIV. Donald Trump urmează un tratament recomandat în parte și de Virgiliu Gheorghe. Bioeticianul comentează pentru ActiveNews tratamentul contra COVID al celui mai puternic om al planetei, președintele Americii

În timp ce fosta purtătoare de cuvânt a democratei de extremă stânga Hillary Clinton, Zara Rahim, lucrătoare și pe la Casa Albă sub Barack Obama, a anunțat pe Twitter că-și dorește moartea lui Donald Trump, iar la noi șobolanul de presă CT Popescu îi recomandă „să bea niște detergent”, președintele SUA, infectat cu virusul chinezesc SARS-CoV-2 se simte foarte bine, după cum ne-a asigurat azi medicul său personal, Comandantul Sean P. Conley, și a transmis chiar și șeful Casei Albe, printr-un mesaj pe Twitter, citat de Breitbart.

Aberația de mahala a răspândacului Sistemului, CT Popescu, denotă ignoranța uriașă în care se zbate guzganul roșu de la DigiTV și face trimitere la un fake news mondial anti-Trump, care a pornit de la declarația sa privind posibilitatea de a se folosi un dezinfectant ieftin în tratarea Covid 19. După cum a demonstrat la noi exemplar dr. Adina Alberts, Donald Trump se referea la un produs banal dar pe atât de eficient, care se găsește în famaciile noastre și sub formă de tablete și sub formă injectabilă: albastru de metilen.

La Washington, medicul Casei Albe a transmis că Donald Trump, internat preventiv la Spitalul Militar Walter Reed, nu a avut nici măcar febră în ultimele 24 de ore ci doar o ușoară tuse. El a dezvăluit și tratamentul pe care îl are Numărul 1 mondial: o doză de 8-grame de Regeneron cu anticorpi policlonali cât și zinc, vItamina D, famotidină,
melatonină și o aspirină zilnic. Nimic mai simplu. Tratamentul relevat de Comandantul Conley ne-a adus aminte de recomandările pentru prevenirea și tratarea infecție cu Coronavirus făcute chiar la ActiveNews de cunoscutul bioetician Virgiliu Gheorghe.

Acesta considera că este bine să ne întărim organismul, în primul rând cu vitamina C, între 3 și 6 grame zilnic. „Cu cât mai multă,
cu atât mai bine. Pe urmă, Vitamina D minim 2000 UI pe zi până la 5000
UI pe zi. Cea mai are parte a populației României are deficit de
Vitamina D, ceea ce o expune la infecții și alte boli. De asemenea, sunt
importante două oligominerale seleniu 100-200 ug pe zi și zinc 20 mg pe
zi. Magneziu 400-1000 mg zilnic și Vitamina E 400 UI zilnic”, spunea cunoscutul biofizician, doctor în bioetică al Universității Aristotel din Tesalonic.

Așadar l-am contactat pe Virgiliu Gheorghe pentru a ne comenta tratamentul celui mai puternic om al planetei, Donald J. Trump.

VR: Domnule Virgiliu Gheorghe, cum vedeți
tratamentul pe care l-a primit Donald Trump, președintele Americii?

VG: Mi se pare
că se încadrează în discursul
său de până acum privind abordarea terapeutică a acestei boli. Vitamina D
și zincul sunt primele care trebuie suplimentate, căci studiile arată că
aportul acestora
este legat strâns de răspunsul imunității la acest virus. De pildă un
studiu
realizat în Louisiana acum câteva luni ajungea la concluzia că nivelele
plasmatice
reduse de vitamina D sunt asociate formelor severe de Covid-19.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button