Distribuți acest articol

Europarlamentarul PSD Dragoș Benea susține pe Facebook că PNL și USR-PLUS ar încerca să ascundă eșecul fondurilor PNRR. Cîțu-Ghinea-Drulă care tocmai se pregătește să ducă în gard oiștea Planului Național de Redresare și Reziliență/PNRR va rata absorbția fondurilor alocate României prin această facilitate.

“Oricâtă bunăvoință ar manifesta Bruxelles-ul față de București și oricâte descinderi ar face guvernanții români în capitala UE, regulamentul de instituire a mecanismului european de redresare și reziliență este același pentru toate stalele membre. Unul singur valabil pentru toată lumea, fără loc de concesii politicianiste, așa cum poate și-ar dori tripleta Cîțu-Ghinea-Drulă care tocmai se pregătește să ducă în gard oiștea Planului Național de Redresare și Reziliență/PNRR și să rateze absorbția fondurilor alocate României prin această facilitate.

Din păcate, mi-e tot mai clar că în România vom avea parte de o redresare cu frâna de mână trasă și că absența dialogului din Parlament pe tema PNRR are drept substrat ocultarea & politizarea planului care, cel puțin în viziunea actualei guvernări de dreapta, va servi de minune redresării și rezilienței clientelei politice a PNL și USR/PLUS. Nicidecum a țării” afirmă Dragoș Benea


Distribuți acest articol