Distribuți acest articol

O scrisoare trimisă către toți eurodeputații români face ravagii în presă. Seful Blocului Național Sindical, Dumitru Costin, susține că s-a trimis o circulară către eurodeputații români, pentru ca aceștia să se opună, în Parlamentul European, implementării unui salariu minim la nivel european. Rareș Bogdan vine în față și afirmă că „Nu există o astfel de recomandare, n-am primit o astfel de recomandare nici de la Reprezentanță, nici de la Ministerul de Externe și nu cred că cineva va da o astfel de recomandare.

“Cred că e o teamă nejustificată. Nu știu de unde a apărut o astfel de informație, dar nu se pune problema de așa ceva. Fiecare parlamentar votează cum îi dictează conștiința”

Trebuie să stăm de vorbă cu mediul de afaceri și cu companiile, pentru că până la urmă o parte ține de stat, dar 3 milioane jumate din angajații români sunt angajați la companii private.

Vom avea un dialog cu mediul de afaceri, cu centralele sindicale, cu reprezentanții Guvernului, pentru că sunt cei care gestionează bugetul național”, a explicat eurodeputatul PNL, Rareș Bogdan.


Distribuți acest articol