La cât e de beat de putere, Cîțu ar cădea, dacă nu l-ar sprijini Ciolacu – 60m.ro
Distribuți acest articol

Marcel Ciolacu a pus doua conditii majore pentru ca Guvernul Ciuca sa beneficieze de sustinerea PSD. Astfel, PSD cere ca din guvern sa nu faca parte Nelu Tataru si Raluca Turcan. Cei doi ar urma sa aiba portofoliile de ministri ai Sanatatii si, respectiv, Muncii.

„Nu votam daca din guvern fac parte Nelu Tataru si Raluca Turcan”, este mesajul pe care Ciolacu i l-ar fi transmis lui Ciuca, a declarat Gadea la „Sinteza zilei”.

Numeroase surse politice anunta inca ca PSD s-a inteles deja cu PNL sa il sustina pe Nicolae Ciuca si guvernul sau minoritar. In schimb, Ciolacu va primi fucntia de presedinte al Camerei Deputatilor. De asemenea, Florin Citu va deveni presedinte al Senatului.

Premierul desemnat Nicolae Ciuca a lansat un apel, joi, catre ”toti actorii politici responsabili” sa sustina formarea noului Guvern astfel incat Romania sa depaseasca ”cat mai curand” criza medicala si pe cea economica.

El a fost desemnat joi de presedintele Klaus Iohannis candidat la functia de prim-ministru. Ciuca a fost propus de PNL pentru aceasta functie, la consultarile cu seful statului.


Distribuți acest articol