Actualitate

Este bine că americanii ne-au trimis soldați pentru război, dar ne-am fi dorit și ridicarea vizelor, din Respect

Americanii au câteva baze militare în România. Pentru strategii americani lumea reprezintă o tablă de șah în care trebuie să își poziționeze cât mai bine piesele. SUA nu aduce soldați în România pentru a ne apăra nouă interesele, căci de ar fi fost așa ar fi dispărut demult PSD și PNL, două partide care țin țara în subdezvoltare și sărăcie. Americanii așează piesele aici pentru a se poziționa cât mai bine în fața marilor actori internaționali.

În mod normal ar fi trebuit să avem și noi beneficii iar politicienii români să le ceară. Dar România nu mai are astăzu politică externă și toți se comportă precum niște slugi.

SUA ar trebui să ridice vizele puse românilor. Vrăjeala că nu îndeplinim condițiile tehnice este pentru proști: dacă vor crește gradul de acceptare atunci le vom îndeplini, nu depinde de noi. Sunt buni românii în Germania sau în Anglia, dar nu suntem buni pentru SUA… Este umilitor.

Dar Nicolae Ciucă tace, căci el este un general care nu prea gândește, el execută.

Abordarea unitară a Flancului Estic este cea mai eficientă modalitate de a apăra fiecare centimetru de teritoriu al NATO, iar prezenţa militarilor americani ai Diviziei 101 Aeropurtată în România reprezintă o dovadă reală a angajamentului SUA faţă de securitatea acestui flanc al Alianţei Nord-Atlantice, a declarat prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Şeful Executivului a participat sâmbătă la Baza Militară „Mihail Kogălniceanu” la ceremonia de prezentare a drapelului de luptă al unităţii americane desfăşurate suplimentar în România (Brigada 2 Combat Team din cadrul Diviziei 101 Aeropurtată americană).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button