Distribuți acest articol

Deputatul USR Emanuel Ungureanu iese la atac după ce a aflat că Florin Cîțu folosește resursele Guvernului pentru a-și finanța campania internă din PNL.

“Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează în mod egal pentru toți românii cu rang înalt în statul român. Se vede că nu.

Domnul premier Câțu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL și România, a folosit o funcționară a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și contracandidatul lui Câțu la șefia PNL.

Dragnea a făcut pușcărie pentru că ar fi folosit 2 angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman. Dragnea era pe vremea aceea doar președinte al Consiliului Județean Teleorman. Faptul că primul ministru Câțu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?

Acum câteva luni, Câțu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :”Noi nu luăm prizonieri”. Câțu, în lupta lui sălbatică cu Orban ține ostatice reformele promise pentru români. Lui Câțu i s-a umflat capul de la putere. Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Câțu. Eu l-am votat pe Iohannis, nu știam pe vremea aceea că va susține un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste. Abia aștept următoarea moțiune de cenzură…”, a scris Ungureanu pe Facebook.


Distribuți acest articol