Actualitate

Echipă națională a României, trei înfrângeri într-o săptămână.

Atacantul Denis Alibec a declarat, miercuri seară, că națională României a arătat o altă atitudine la meciul cu Austria, însă crede că este nevoie de mai multă atenție în atac. El a subliniat că cele trei înfrângeri suferite de „tricolori” i-au afectat pe aceștia.

„Cred că am avut atitudinea mai bună față de ultimele două meciuri, dar nu am reușit să marcăm. Nu am fost foarte inspirați, am avut multe șanse de a marca, dar nu am fost în stare. Cred că am controlat mai mult jocul, trebuia să fim mai atenți în atac și să marcăm. Cred că putem câștiga următoarele două partide, dar trebuie să mai lucrăm puțin în față. Aceste trei înfrângeri ne-au dat puțin înapoi, dar mergem înainte, am luptat, am încercat, dar atât s-a putut. Este un grup bun la națională, suntem că o familie, dar ne lipsește victoria”, a declarat Alibec la Pro TV.

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, cu scorul de 1-0 (0-0), de selecționată Austriei, într-un meci din etapă a IV-a a Grupei I din Divizia B a Ligii Națiunilor. Golul a fost marcat de Schopf, în minutul 76.

Pentru România urmează, la 15 noiembrie, meciul de pe teren propriu cu Norvegia.

În primele trei etape, tricolorii au remizat acasă cu Irlanda de Nord, scor 1-1, au învins în deplasare Austria, scor 3-2, și au pierdut la Oslo în fața Norvegiei, scor 0-4.

Sursa foto : digisport.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button