Echipa câștigătoare are probleme! Raluca Turcan îl atacă pe Rareș Bogdan: „E clar că trece prin nişte episoade de grandomanie”

Fostul ministru al Muncii Raluca Turcan a declarat vineri că prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan ”are pusee de megalomanie”, adăugând că specialiştii pot spune că de obicei ”această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol”.

”Rares are pusee de megalomanie, pentru că vorbeşte din ce in ce mai mult despre el însuşi la persoana a treia. Din punctul meu de vedere, asta în sine ar trebui sa-l îngrijoreze. E clar ca trece prin nişte episoade de grandomanie…daca aţi întreba nişte specialişti, sigur că vor spune că de obicei această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol”, a declarat Raluca Turcan.

Ea a comentat astfel afirmaţiile lui Rareş Bogdan care a criticat-o după ce a anunţat că nu mai sunt bani de pensii, acuzând-o de iresponsabilitate şi anunţând că va cere sancţionarea sa..

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Nicușor Dan s-a răzgândit. Românii să plătească daca vor căldură. Primarul a propus creșterea gigacaloriei
Next post Acum că nu mai este la guwernare USR și-a activat aripa #Rezist. Șoc: românii îi detestă