Actualitate

E PENAL. Alexandru Muraru a încercat să fraudeze statul român: a plătit de două ori aceeași factură

Alexandru Muraru, chiar el. A prezentat documente false și acum va trebui să suporte consecințele legale.

Incredibil dar adevărat: un parlamentar român a încercat să fraudeze statul român. Sigur că nu este incredibil, reprezintă un lucru la care noi ne așteptam, în fapt aceasta este regula, nu excepția.

De această dată este vorba despre un parlamentar PNL, este vorba despre chiar el: Alexandru Muraru.

Acesta este un apropiat al lui Klaus Iohannis.

Traian Băsescu se află internat în spital într-un pericol de moarte.

Fratele lui Alexandru Muraru este ambasadorul României în SUA. Ultimul este cunoscut pentru eșecul înregistrat cu privire la ridicarea vizelor obligatorii pentru români. De asemenea Muraru este vinovat și pentru eșecul vizitei vicepreședintelui american în România și care a stat cu Klaus Iohannis numai 10 minute.

Citește și despre cum Coaliția Toxică pregătește fraudarea alegerilor din 2024. Metoda este una ingenioasă.

Șeful PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru, a decontat două luni la rând câte 10.000 de lei din bugetul Camerei Deputaților folosind de fiecare data aceleași facturi.

Un ziar din Iași a depistat escrocheria, a cerut explicații de la Parlament, iar Camera Deputaților a confirmat faptul că s-au plătit de două ori aceleași facturi:

„ (…) sumele în cauză urmează a fi recuperate de la domnul deputat și virate la bugetul de stat, conform prevederilor legale”, se arată într-un răspuns al Camerei Deputaților adresat redacției.

Facturile care au fost decontate din bugetul Parlamentului au fost emise pentru servicii de publicitate și de consultanță de care ar fi beneficiat cabinetul parlamentar al lui Muraru.

Alexandru Muraru este cunoscut pentru antitudinea sa antiromânească și acuzele permanent aduse partidului AUR cu privire la caracterul antisemit. Partidul AUR nu este un partid antisemit, dar este un partid patriotic. Nu spune nimic Alexandru Muraru și despre trecutul său: a beneficiat de mai multe ori de burse acordate de asociații finanțate din afara României și care au un singur scop: denigrarea românilor. Practic acest oficial toată viața s-a pus slugă la străini și cum escrocii nu se pot abține a încercat să escrocheze și statul român.

Președintele PNL Iași dă vina pe funcționarii Camerei Deputaților pentru ceea ce el numește o „eroare materială”: „Precizez că există un departament tehnic care realizează această evidență și o contabilitate lunară și anuală și nu deputatul”

Back to top button