Actualitate

După ce a fost spulberat de Simion Cioloș s-a apucat de tăiat lemne și să coacă vinete

Dacian Cioloș se lasă de politică deși are un salariu mare de la parlamentului european. Veniturile sale medii pe cabinet depășesc 45.000 de euro, în fiecare lună, bani la care un român obișnuit nu visează să îi obțină în nici un an.

Dar Cioloș nu se ocupă de problemele românilor, Cioloș taie lemne și pune vinete pe iarnă. Așa reiese dintr-o postate făcută ca și reacție la unele acuze din partea lui George Simion.

„Am văzut ca George Simion s-a trezit cu gândul la mine. Eu m-am trezit cu gândul la lemne. Mai pe după-amiază coc si niște vinete. Vine iarnă grea” spune Dacian Cioloș.

Dar ce nu spune el este că iarna grea vine de la el și prietenii lui globaliști, cei care au făcut scump gazul și curentul electric.

George Simion s-a legat de Dacian Cioloș iar el a reacționat ca o fetiță.

Dacian Cioloş precizează că George Simion este un pericol pentru România, pentru că instituțiile statului român au eșuat și l-au creat prin comportamentul lor pe acest populist iresponsabil. „Ceea ce au făcut simpatizanții AUR astăzi este o nouă pată pe obrazul statului român, cel care, prin instituțiile sale, ar fi trebuit să se asigure că un miting se poate desfășura în condiții civilizate și că nu degenerează în mod iresponsabil. Același stat care în 10 august 2018 inventa o lovitură de stat cu mașini-capcană și cocktailuri Molotov ca să gazeze și să bată mame, copii și familii care participau la un protest față de Liviu Dragnea și acoliții săi”, a scris Dacian Cioloş.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button