Actualitate

Dumitru Focșa(AUR): Interese ascunse au blocat dezvoltarea Portulului Constanța

Constănțeanul Dumitru Focșa, de profesie navigator, susține că dezvoltarea Portului Constanța a fost blocată în mod voit din cauza unor interese ascunse. AUR este singura șansă a acestui punct strategic al României.

„Promit ca, în baza programul politic al alianței, să mă implic în rezolvarea problemei Portului Constanța, care a fost sub lupa Republicii Mazăre – primăria Constanța a vrut să pună mâna pe port, un punct strategic al României”, a explicat Dumitru Focșa.

În 2006 când am intrat în Portul Constanța, am găsit iarbă printre liniile ferate. Portul este într-o situație critică. După ce ni s-a distrus flota am rămas și fără port.

„Noi putem face din Portul Constanța un nod comercial important care să traverseze Europa pe canalul Dunăre – Marea Neagră și să urce pe canalul Rin. Sunt interese ascunse care au blocat dezvoltarea acestui port. Vă promit, ca și constănțean, mă voi implica împreună cu echipa AUR pentru ca Portul Constanța să își recapete poziția binemeritată în domeniile economic și strategic al României”, a subliniat candidatul AUR.

Back to top button