Distribuți acest articol

Liviu Dragnea tocmi a ieșit din închisoare. Pentru unii este un infractor prea puțin pedepsit, pentru alții este un deținut politic, așa cum s-a crezut și Năstase.

În PSD Liviu Dragnea este iubit, a fost un bun organizator și a știut să ducă partidul sus. A fost coborât de le pedestal la momentul în care s-a decis să fie public, să nu mai conducă prin interpuși.

În PSD nu există suficienți oameni care să se identifice a fi lideri, majoritatea sunt slugi.

Un apropiat al primarilor și al administrațiilor locale, unde a reușit să ducă bani mulți, Liviu Dragnea este dorit în PSD. Faptele pentru care a fost el condamnat au fost săvârșite de aproape toate personalitățile politice din România, el este doar ghinionistul care a încurcat sistemul din care făcea parte.

Dragnea a vrut să își supună sistemul din care făcea parte, dar a fost supus. Uneori este bine să stai în colțul tău, nu te agita înainte de vreme ca să nu faci valuri.

Dragnea va intra în PSD, nu mai are energia și vârsta de a face un nou proiect politic. Acum vreau să se odihnească, să se bucure de tinerețea soției și de banii strânși.


Distribuți acest articol