Covidul e ca țânțarii pentru Cîțu și-Arafat: țiuie vesel pe stradă și iese noaptea la înțepat! – 60m.ro
Distribuți acest articol

Specialiștii din cadrul Direcției de Investigații Criminale și ai Institutului Național de Criminalistică vor ancheta cauzele producerii incendiului de la ATI Constanța.

Deja, în această speță, o anchetă a fost deschisă de procurorii Constanța. 9 oameni au murit în incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă. Dosarul penal a fost deschis pentru ucidere din culpă la Parchetul Tribunalului Constanța. Incendiul s-a manifestat în secția ATI cu pacienți COVID. Sunt 9 pacienți decedați, conform DSU. Întregul spital a fost evacuat. Incendiul a fost lichidat la ora 10:55. Au fost prealertate toate spitalele din județ pentru preluarea pacienților.

Florin Cîțu i-a solicitat vineri secretarului de stat Raed Arafat să meargă la fața locului, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unde a avut loc un incendiu și mai mulți pacienți au murit, pentru a se asigura că operațiunile de acolo se desfășoară fără probleme, a anunțat Guvernul. O celula de criză a fost activată vineri la nivelul MAI pentru a coordona intervenția și a se asigura că sunt evacuați pacienții și că sunt locuri pentru ei în alte spitale.


Distribuți acest articol