Internațional

Donald Trump se pregătește de alegeri: „Voi spulbera statul paralel. Doar eu mai pot salva America”

În cazul în care mai primeşte o şansă să devină şef al statului, Donald Trump, susține că doar el poate salva America de la a deveni „un coşmar comunist”, descotorosindu-se de „statul paralel” şi anulând politicile preşedintelui democrat, Joe Biden.

Iată ce a spus fostul președinte american: „Dacă mă trimiteţi înapoi la Casa Albă, vom fi o naţiune liberă. Domnia lor se va încheia. Nu mai suntem o ţară liberă. Nu mai avem o presă liberă. Nu mai avem nimic liber”.

Într-un discurs care a durat o oră şi 45 de minute, Trump şi-a insultat duşmanii de la dreapta şi de la stânga eşichierului politic şi s-a prezentat drept unica persoană capabilă să redea măreţia Americii.

„Voi spulbera statul paralel. Voi concedia birocraţii nealeşi şi forţele din umbră – bolnavi – aceşti oameni sunt bolnavi”, s-a lansat Trump, afirmând o dată în plus, fără să aducă vreo dovadă, că de fapt el a câştigat alegerile prezidenţiale din 2020.

Trump a încercat să-şi regleze conturile cu fostul preşedinte republican al Camerei Reprezentanţilor, Paul Ryan, cu fostul consilier prezidenţial Karl Rove şi cu fostul guvernator al statului Florida, Jeb Bush, pe care i-a grupat în categoria „ciudaţi, neoconservatori, zeloţi ai frontierelor deschise şi tembeli”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Pai, evident ca s-a luat de jigodiile de Jeb Bush si Paul Ryan, bine le-a facut.
    Sa neintelegem:

    1. Muistii ordinari nascuti in familia Bush au lins anusurile democrate cu fiecare ocazie. Desi ei erau repulicani. Au mers chiar intr-atat de departe, incat au facut recalama partidului democrat pe fata, indemnand lumea sa voteze cu Obama si apoi Biden. Fam Bush este prietena intima cu fam Clinton si multa lume spune ca razboiul din Irak al retardatului George a inceput la intelegerea lui Bush cu democratii. Vazand ca sub Obama a inceput „minunata” Primavara Araba (punct de plecare al ISIS), eu personal chiar o cred, mai ales ca agenda retarzilor de democrati e clara si pe fata: sub egida „hey, luptam pentru drepturile omului !”, putem sa demolam economic orice tara. Astazi e Rusia, prin interfata Ukraina ; maine, probabil va fi randul Chinei ori prin Taiwan, ori prin musulmanii uiguri care au incercat sa prolifereze in China si au fost ferm demolati de chinezii care au relizat pericolul iminent.

    2. Paul Ryan este un nenorocit (si el pe mana cu democratii care a facut ORICE A FOST OMENESTE POSIBIL ca sa distruga Partidul Republican. In loc sa fie un ins puternic de dreapta, nenorocitul este de extrema stanga, vrea granite deschise si guvern mondial. Unde, desigur, el si cu ceilalti derbedei de extrema stanga, sa fie sefi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button