Actualitate

Donald Trump, mesaj care îi doare pe neomarxiști și atei: „A fost o binecuvântare de la Dumnezeu că am luat acest virus!”

Președintele american Donald Trump a revenit, miercuri, cu un nou mesaj de la Casa Albă,  în care a spus că se simte foarte bine și că a fost „o binecuvântare de la Dumnezeu” faptul că a contractat noul coronavirus.

După ce s-a infectat cu COVID-19, liderul de la Casa Albă a fost supus unor tratamente experimentale pe care a promis că le va oferi gratuit tuturor americanilor. Dornic să-și relanseze campania electorală pentru prezidențiale, Donald Trump a mărturisit că se simte bine, în timpul recuperării de pe urma COVID-19, la două zile de la externarea din spitalul militar Walter Reed, transmite agenția Reuters, citată de Agerpres.”Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că l-am luat (virusul). A fost o binecuvântare mascată”, a declarat Donald Trump, într-un mesaj video publicat pe contul său de Twitter.

Președintele american a precizat că a primit un tratament dezvoltat de compania Regeneron Pharmaceuticals care i-a permis să constate personal cât de eficient poate fi.

După ce s-a infectat cu COVID-19, președintele american a vorbit și despre un tratament de la Eli Lilly and Co.

„Vreau să obțin pentru voi ceea ce am primit eu. Și îl voi face să fie gratuit”, a afirmat Trump.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Back to top button