Distribuți acest articol

Pacienții bolnavi de covid rar primesc un tratament adecvat, parcă vrea sistemul să îi convingă să se vaccineze. Românii sunt internați în spitale, amestecați cei cu cazuri grave alături de cazuri ce ar necesita doar tratament și supraveghere, totul ca să dea bine în poze.

Cifrele și pozele sunt manipulate după interesul fiecăruia. Până acum totul era bine, se făceau petreceri cu sute de mii de români la Cluj și mii de politicieni s-au adunat la RomExpo la congresul PNL.

Asta era acum puțin timp, unde erau atunci cazurile de coronavirus? Unde erau atunci românii? De ce Boc a putut face o petrecere cu sute de mii de români și care a devenit un centru de transmitere în toată România?

Unde sunt domnule Arafat spitalele modulare? De ce spuneți că nu sunt locuri în spitale, deși s-au construit unitați speciale pentru suport în caz de pandemie?

Dar Arafat și Cîțu au cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin iar aceste doze expiră, rămân nefolosite. Românii sunt bogați și ajung să doneze vaccinurile, căci Cîțu și Arafat au cumpărat prea multe. Să ne spuneți cinstit, fiți corecți cu românii: cine a luat șpaga, sau mao exact unde: la Bruxelles sau la București?

Au avut 2 ani la dispoziție să ofere soluții reale, nu să fugă cu bâta după români. Este greu să îi convingi că le dorești binele, dar îi închizi în case și le închizi și afacerile. Românii mor de foame, ultima lor problemă devine virusul.

Prețurile au explodat, Cîțu a făcut praf economia României. Nimeni nu spune unde sunt cele 30 de miliarde de euro, cât a luat Ćîțu în împrumut. Unde sunt banii?

Arafat vrea să ne sperie și ne arată bolnavii din spitale, dar Arafat nu arată epidemia de sărăcie, că sunt copiii care astăzi nu au ce mânca datorită prețurilor crescute.

Domnule Arafat, de copiii României nu vă pasă?

De ce nu arată Arafat epidemia de cancer și copiii care sunt astăzi în spitale bolnavi de cancer, sau pe cei care astăzi nu mai sunt datorită pandemiei?

Să spună Arafat de ce numărul de români care au murit de cancer a explodat ca urmare a măsurilor luate în pandemie, cum bolnavii cu alte simptome au fost lăsați în afara spitalelor. Nu mai există alte boli, nu mai vorbim de ei? Spitalele tot timpul au fost pline.

Domnule Arafat, unde sunt izoletele?

USR și PNL au condus România în ultimele 12 luni și nu au făcut nimic ca să nu ajungă în gard. Acum se află acolo și trebuie scoasă din mizeria împinsă de alții.


Distribuți acest articol