Actualitate

Dominik Fritz tinde după putere. Vrea să fie ales președinte la filiala USR Timiș

Dominik Fritz a găsit o oportunitate pe care nu o poate refuza. Acesta ar putea fi ales în funcția de președinte al filialei județe a USR, în cadrul alegerilor care se vor organiza în curând. Mai multă putere pentru primarul Timișoarei Dominik Fritz, după ce Cristian Moș, actualul șef al USR Timiș, a anunțat că se retrage.

„Am preluat funcția de președinte USR Timiș în 2016. De atunci și până astăzi am țintit mereu cât mai sus. Uneori părea că vreau prea mult, dar cred că doar așa putem să facem treabă bună, țintind sus. Susținerea câștigată de filiala noastră județeană la nivel național, pe harta partidului, se datorează în primul rând acestor rezultate foarte bune. Le sunt recunoscător colegilor din BN care și astăzi mă susțin și mă încurajează să duc mai departe misiunea noastră, pentru că au încredere în munca pe care o fac aici.” spune Cristian Moș.

Astăzi sunt sigur că omul care poate să ducă mai departe misiunea USR Timiș, în următorii ani, și care poate să continue creșterea filialei județene este: Dominic Fritz.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button