Distribuți acest articol

Emil Sămărtinean, membru al USR, a primit o funcție pompoasă pentru că s-a pus lângă cine trebuia. A fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîțu. La apariția în presă a acestui angajări, Dan Barna sare în ajutorul membrului USR.

“Am încredere. Vine cu toată energia. Este un om care are un CV care arată că de tânăr se implică. A fost consultant în domeniul bancar. Ar trebui să ne alegem o direcție: ori spunem pe ăștia îi avem, nu avem alții și nu ne mai mirăm de rezultate. Ori în momentul în care aduci oameni tineri accepți niște pariuri! Da, e un om pentru care noi ne-am asumat un pariu. E un om care are un mandat de a obține performanță acolo. Dacă nu se întâmplă lucrul acesta nu e nicio problemă și o să fie înlocuit. Evit să dau obiective la televizor. Are obiective și am discutat cu el. Orice spun acum e politicianist”, a spus Dan Barna

Emil Sămărtinean a început să muncească în 2005, ca funcționar bancar la Banca Transilvania, unde a stat până în 2006. În 2008 s-a angajat ca ospătar la Athenee Palace Hilton, unde a stat până în 2011. Nici cu cartea nu s-a împăcat foarte bine, a reușit să termine facultatea la 25 de ani.


Distribuți acest articol