Actualitate

Disperare mare la Cotroceni legată de ascensiunea lui George Simion: președintele Klaus Iohannis bagă politicienii în ședință

Președintele României, Klaus Iohannis, își făcuse deja planuri legate de individul suspect care ar fi trebuit să îi urmeze pe tronul țării. Dar ce să vedeți, partidul AUR spulberă pur și simplu orice înțelegere între USR, PNL și PSD și Dacian Cioloș rămâne pe dinafară.

Colonia România, unde pe rând și-au numit președinți Rusia, Austria, Germania și urma Franța, se trezește și nu mai acceptă sistemul politic trădător de țară instaurat după 1989.

George Simion a reușit să ducă AUR la peste 20%. Mecanismele prin care se reușește acest lucru nu sunt încă cunoscute, dar este clar că strategia de marketing este cea corectă.

Liderul AUR a reușit să ducă partidul la peste 20% din opțiunile de vot. Acest lucru dă frisoane celor care se abonaseră deja la banul public și care se vor trezi fără de papa.

Austria și Rusia sunt cele mai dezamăgite state cu privire la ceea ce se întâmplă. Pentru prima dată după 1989 Rusia pierde controlul politic asupra României, iar Austria-Germania pe cel economic. De acum încolo vor fi și ele nevoite să respecte legislația din România și să lase banii să se adune spre beneficiul Românilor.

Back to top button