Actualitate

Directorul liceului românesc din Tiraspol, internat la Chișinău în urma infectării cu COVID-19

Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol, a fost internat la Spitalul Clinic Republican de Boli infecțioase „Toma Ciorbă” din Chișinău, în secția de terapie intensivă, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Directorul liceului românesc din Tiraspol a menționat că a fost transferat la Chișinău de la spitalul din Slobozia, din stânga Nistrului, în urma implicării ministrului Educației Igor Șarov și a vicepremierului pentru reintegrare, Cristina Lesnic, care au fost foarte receptivi. „Aici voi primi tratamentul necesar de la medici specialiști și cu ajutorul Bunului Dumnezeu îmi voi putea recupera sănătatea și să mă întorc la colectivul cadrelor didactice, elevi și părinți, la care țin atât de mult. Să vă dea Domnul mulți ani pentru ajutorul acordat”, a menționat Ion Iovcev.

Totodată, el a mulțumit directoarelor de la liceele cu predare în limba română din Tighina și Râbnița, Maria Roibu și Eugenia Halus, care au informat oficialii de la Chișinău despre problemele legate de pandemie cu care se se confruntă Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Tiraspol.

 » sursa: www.infoPrut.RO

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button