Actualitate

Diana Șoșoacă la audierea ministrului justiției: „De-asta țara e guvernată așa cum e!”

Senatoarea Diana Șoșoacă de la Alianța pentru Unirea Românilor s-a arătat extrem de revoltată la audierea lui Stelian Ion pentru ministerul Justiție, din cauza timpului foarte scurt avut la dispoziție, având în vedere că acest minister este unul extrem de important.

Pentru ca guvernul să fie învestit cât mai repede, audierile s-au desfășurat într-un timp record, astfel că timpii pentru audieri au fost reduși semnificativ. Diana Șoșoacă nu a fost însă mulțumită de ceea ce s-a întâmplat și i-a criticat în termeni duri: 

„Acum înțeleg de ce țara e guvernata asa prost în ultimii ani, mai ales în ultimii patru ani.  E inacceptabil. Pe mine mă interesează cum vor fi rezolvate problemele justiției când avem atâta injustiție în România și dumneavoastră ne acordați doar un sfert de oră și două întrebări. Vă spun că românul este cel care suferă și cred că ar trebui să vă preocupe mai mult situația poporului român decât propriul dumneavoatră timp,” a spus senatoarea AUR, Diana Șoșoacă la audierea lui Stelian Ion în Comisia Juridică. 

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button