Distribuți acest articol

Câteva publicații, toate abonate la banul public, abonate la mita oferită de PSD, PNL și USR, scriu în mod constant împotriva partidului AUR. Cum nu găsesc nimic negativ încep să inventeze știri.

Aceste publicații nu au patroni români și în general politica lor editorială este una antiromânească. Sunt bani aduși din afară și folosiți ca unii români să îi trădeze pe alți români.

Aceste publicații au scris în fals că AUR ar fi declarat inițial o sumă pentru decontat de aproape 20 000 de euro și ulterior a prezentat documente pentru 300 000 de euro. Dar informația nu este una adevărată, George Simion a subliniat de mai multe ori că sumele cheltuite sunt undeva până în 300 000 de euro, provenind din donații, cotizații și din contribuția proprie a celor peste 600 de candidați.

Sigur că acești jurnaliști de carton vin cu o falsă problemă deoarece sumele oricum sunt de zeci de ori mai mici decât cele depuse spre rambursare de PSD, PNL și USR. Acestea au investit zeci de milioane de lei în campania electorală și acum vin la AEP să ceară banii românilor.

“Sunt articole false, noi nu am declarat niciodată 85 000 de lei, nu știm ce reprezintă cifra publicată inițial de AEP, probabil este doar o eroare. Chiar și în spațiul public am subliniat permanent că suma este undeva între 200 000 și 300 000 de euro, așa cum reiese și din documente.

Procedura de declarare și decontare este una clară. Noi am făcut raportări zilnice în perioada electorală, totul este în regulă.

Sunt articole scrise la comandă și rușine să fie acelor români care spun minciuni și trădează prin minciună pe alți români. Sistemul s-a speriat că dorim să tăiem finanțarea partidelor politice și acum lovește în noi. Nu este nimic, rezistăm, însă românii să renunțe să mai citească aceste site-uri mincinoase.

Le este frică și vom duce la îndeplinire această promisiune, îi vom lăsa fără bani a declarat Adrian Axinia, deputat AUR de Prahova.


Distribuți acest articol