Actualitate

Dezastru pentru „oamenii simpli” – Mama lui Vlad Pascu, reținută de DIICOT – Ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul fiului ei

Miruna Pascu, mama tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai, a fost reținută pentru 24 de ore de procurorii DIICOT. Ea este acuzată de infracțiuni contra înfăptuirii Justitiei și de faptul că ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul în care este cercetat fiul său.

Ea este bănuită de procurori că ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul în care fiul său, Vlad Pascu, este cercetat, după accidentul mortal pe care l-a provocat pe 19 august la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit.

Iată ce a declarat aceasta după tragedia de la 2 Mai: „Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale”

Tragedia de la 2 Mai a aruncat într-un nou scandal Poliția Română, condusă (din mai 2021) de către inspectorul general Benone Matei, aflat în subordinea directă a chestorului Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul de Interne.

Accidentul a scos la iveală detalii revoltătoare. Vlad Pascu fusese oprit de poliție de două ori – cu o zi înaintea tragediei, la un filtru, și chiar în aceeași noapte. A fost lăsat să plece de la sediul poliției fără a fi testat pentru consum de droguri deși i-au fost găsite droguri în mașină, iar autoturismul nu avea asigurare RCA valabilă. La mai puțin de o oră, Vlad Pascu a provocat accidentul.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button