Actualitate

Deși bogat, Orașul Otopeni deversează cantități impresionante de apă de canal în lacurile din zonă. Miroase îngrozitor și te poți îmbolnăvi

Scandal mare între administrația din Otopeni și localitățile din jur. Orașul Otopeni are stație de operare dar pentru că se fură foarte mult cea mai bogată primărie din Ilfov nu mai are bani și să se ocupe de adevăratele probleme ale localității.

Bani sunt și acest lucru se vede din bugetul imens pe care îl are anual primărie, printre cele mai ridicate din țară. Pentru că sunt multe guri de hrănit pentru ca la alegeri să iasă treaba exact cum trebuie, primarul liberal Gheorhe Constantin Silviu nu prea alocă bani și pentru sănătatea celor din zonă.

Așa se face că stația de epurare din Otopeni deversează la acest moment apă uzată de canalizare plină cu fecale direct în canalele și în lacurile din zonă.

Miroase îngrozitor, parcă am trăi într-o fosă

Orașul Otopeni a devenit de nelocuit. În fiecare zi mirosul de apă cu fecale cuprinde zona și cetățenii din Otopeni, Tunari, Pipera și Ștefănești trebuie să suporte acest lucru.

Primarul dă din umeri, are bani, dar de vreo 4 mandate nu a investit aproape deloc în infrastructură.

Pe de altă parte primăria face multe cadouri către cei care știu să voteze cu cine trebuie.

Nu contează că mulți cetățeni din otopeni nu mai pot locui acolo, că trebuie să țină geamurile închise și le este frică să nu ne îmbolnăvească de holeră sau hepatită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button