Actualitate

Descoperire bizară. Mai mulți miniștri australieni: „Coronavirusul s-ar putea răspândi și prin eliminarea gazelor intestinale”

Chiar dacă pare bizar, mai mulți miniștri australieni cred că noul coronavirus se transmite prin eliminarea gazelor intestinale în spațiile închise. Sfatul oficialilor este să deschidem geamurile pentru aerisirea încăperii, iar astfel am putea limita răspândirea COVID-19, scrie The Telegraph.

Miniștrii australieni spun că au dovezi că noul coronavirus se transmite prin flatulența în spațiile închise, cum ar fi toaletele publice. Cu toate astea, cercetătorii guvernamentali nu au publicat un studiu oficial în acest sens.

Purtătorul de cuvânt al lui Boris Johnson spune că nu este la curent cu afirmațiile că virusul poate fi răspândit prin flatulență. Totuși, experţii chinezi spun că există riscul transmiterii COVID-19 dacă un om infectat nu poartă pantaloni sau lenjerie intimă şi eliberează gaze.

Oamenii sănătoși elimină gazele intestinale de până la 25 de ori pe zi, iar testele au constatat că SARS-CoV-2 poate fi prezent în masele fecale.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button