Actualitate

Deputat în Primul Parlament de la Chișinău, apel înainte de prezidențiale: „Înlăturarea lui Dodon este importantă pentru a opri federalizarea acestui teritoriu românesc”

Alecu Reniță, deputat în Primul Parlament de la Chișinău, a venit cu un îndemn către cetățenii R. Moldova înainte de alegerile prezidențiale de duminică, 15 noiembrie 2020.

Astfel, sursa a menționat că avem nevoie de o mobilizare generală pentru a-l scoate pe Dodon de la putere. „Igor Dodon, prin politicile sale criminale și trădătoare, a sărăcit populația și a ruinat baștina a milioane de cetățeni moldoveni, pe care i-a fugărit de acasă să argățească peste hotare. Dacă facem un bilanț elementar al activităților distructive și crimelor comise de „președintele-kuliokar”, vedem că individul corupt și iresponsabil a ațâțat vrajba între oameni și bresle, între părinții rămași acasă și copiii lor din diasporă, între cetățenii de la Comrat și cei de la Bălți. În nesimțirea lui de trădător înnăscut și bădăran, Igor Dodon a insultat sute de mii de cetățeni moldoveni din Diasporă, etichetându-i „electorat paralel” și amenințându-i că îi va lipsi de dreptul la vot, a pângărit mai multe lucruri și îndatoriri sfinte, începând de la genocidul organizat împotriva celor peste 600 de mii de pensionari lăsați de izbeliște, fără mâncare și medicamente și, terminând cu profanarea credinței și transformarea bisericilor în staffuri electorale. Uitați-vă atent în biografia murdară și trădătoare a fariseului și o să vă convingeți că el este urgia și Iuda cuibărită în președinție, că el este gata să dea foc R. Moldova numai să obțină un al doilea mandat. Să-l oprim la timp, pe 15 noiembrie! Uniți, vom învinge!”, a dat asigurări Alecu Reniță.

Potrivit lui, după înfrângere, „kuliokul” va fi dat pe mâna unei justiții oneste, „cu toți hoții și fățarnicii, care își bat joc de noi, de propriul popor și neam”.

Să luăm aminte: înlăturarea lui Dodon este foarte importantă pentru a opri federalizarea acestui teritoriu românesc, fiindcă el este instrumentul Kremlinului pus să continue fragmentarea Basarabiei începută la 28 iunie 1940 și „legiferată” la 2 august 1940. Prea puțini din alegători înțeleg că actualmente R. Moldova este împânzită și practic ocupată de serviciile secrete rusești, cuibărite în Președinție, Parlament, Guvern, în instituțiile de forță, securitate și justiție. Există o rețea mai veche și alta mai reînnoită, care dictează prin marioneta Dodon orientarea geopolitică și mersul instituțiilor de stat din R. Moldova”, a mai remarcat fostul parlamentar. 

Alecu Reniță a mai spus că eliminarea lui Dodon de la putere a devenit un imperativ și „orice șovăială sau absență de la vot pune în mare pericol cauza noastră națională”. „Să se scuture de iluzii și supărări vremelnice oricine care consideră că ne va fi mai bine în viitorii 4 ani cu Dodon decât fără acest trădător de neam și țară. Avem nevoie de o mobilizare generală la alegeri ca să-l scoatem pe nepoftitul Iuda din casele noastre, de pe pământul nostru. Dincolo de nemulțumirile justificate și de pierderile suferite, se cere să fim solidari și mai uniți ca niciodată. Mizăm foarte mult pe prezența masivă la vot a basarabenilor din România și de peste hotare.

 » sursa: www.infoPrut.RO

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button