Florin Cîțu, un as sub influență! Patriarhul de la Cotroceni  a mizat greșit – CRITICII.RO
Distribuți acest articol

Președintele Klaus Iohannis a spus multe, dar nu a făcut absolut nimic din ceea ce a promis.

A început mandatul cu un discurs despre o Românie Educată, dar până la acest moment nimic nu s-a întâmplat, zero efecte ale mandatului asupra educației… poate se referea la România Educată Sexual, căci aici pare că se fac pași.

Mandatul lui Iohannis reprezintă un eșec al educației în România, alocările financiare de la bugetul național fiind scăzute, mult sub limita de 6%. Iohannis nu îi vrea pe români educați și deștepți, Iohannis reprezintă interesele străine care ne dorește ușor manipulabili.

A vorbit președintele Klaus Iohannis și despre o Românie Fără Penali, însă tot nimic nu a făcut, numai demagogie ieftină. PNL, adică fostul PDL, și USR au vorbit despre Fără Penali, dar ei au adus în fruntea țării tot un PENAL. Acum USR nu mai spune nimic despre acest lucru, deși așa a intrat în parlament.

Acum era momentul ca Florin Cîțu să fie retras din poziția sa de prim-ministru, dar dacă va face acest lucru se prăbușește campania electorală internă din PNL și premierul nu mai are nici o șansă să devină președintele PNL. Ori aceasta era dorința lui Klaus Iohannis: să aibă un om controlabil la conducerea guvernului, un premier care să se împrumute mult și care să țină România în sărăcie.

Florin Cîțu are dosare penale în SUA pentru conducerea sub influența alcoolului sau a unor narcotice. Mai nou s-a descoperit că a luat și bani în împrumut și apoi nu i-a mai returnat, câteva mii de dolari. Banca l-a căutat să îi returneze, dar el s-a făcut fugit din SUA, acoperit de datorii. Avem un premier care se dă de finanțist, dar el nu a reușit să returneze propriul credit luat.

Rămâne întrebarea firească: cu aceste două elemente și probabil multe altele care sunt încă ținute la dosar și vor ieși, nu avem un premier ușor șantajabil și care poate constitui un pericol pentru siguranța națională?Dacă Florin Cîțu face rău țării și românilor pentru că este pus să facă rău? Dacă împrumuturile mari care s-au făcut, de zeci de miliarde de euro, nu sunt pentru binele țării ci pentru comisioanele luate și șantajul la care ar fi supus premierul?

PNL se scufundă ușor sub prezența publică a unui premier la fel de penal ca cei din PSD. PNL se coboară sub presiunea publică a românilor care își doresc la conducerea țării patrioți care să facă treabă.


Distribuți acest articol