Actualitate

De ce nu este dorit George Simion la Chișinău: a blocat proiectul globalist antiromânesc al Maiei Sandu timp de 10 ani

De ce nu este dorit George Simion la Chișinău: a blocat proiectul globalist al Maiei Sandu timp de 10 ani.

Degeaba a sperat liderul unionist George Simion să intre în republica Moldova. Noul său statut precum și popularitatea din România nu impresionează personajele politice de la Chișinău, interesat să țină ocupat un stat format din etnici români.

Maia Sandu a umilit delegația parlamentară venită din România: a plecat

Până la momentul la care George Simion a fost expulzat din Republica Moldova actualul președinte și PAS nu au reușit nici o bătălie marcantă, nu au reușit nici o majoritate parlamentară, nu au luat nici o funcție importantă în stat.

Sondaj. Cine considerați că este de vină pentru prețurile la combustibili?

În anul 2018 a fost momentul la care forțele moldovenești de securitate, forțe antiromânești, au decis să susțină un proces globalist în republica Moldova în vederea consolidării statalității. În lipsa unor performanțe deosebite care să susțină ideea unui stat moldovenesc de sine stătător s-a preluat ideea promovată de Soroș privind globalizarea.

Așa se face că toți cei care reprezentau mișcarea unionistă au trebuit lichidați de pe scena politică dar și din societatea civilă.

Nepotul lui JFK: Dacă ruşii intră în Republica Moldova, ar putea fi riscuri 

Așa se face că mai multe scandaluri precum și presa aservită intereselor antiromânești au susținut o campanie aprigă împotriva partidelor unioniste până când acestea au părăsit scena politică.

A urmat apoi execuția lui unionismului venit dinspre România și care avea mulți aderenți. Încrederea în George Simion era ridicată, un frate venit de dincolo de Prut care se sacrifica pentru idealul de Unire. George Simion a reușit să scoată în anul 2018 în stradă la Chișinău aproximativ 100.000 de români. A fost momentul la care forțele antiromânești susținute din afară au sesizat că sunt șanse mari ca în următoarea criză social-economică se poate pierde puterea în favoarea ideii de unire cu România.

Klaus Iohannis s-a prăbușit în sondajele de opinie, este cu mult sub George Simion.

În acest sens s-a luat decizia radicală de a se pune interdicție lui George Simion. Acesta a fost preluat de forțele de securitate, condus până la graniță și de acolo a primit interdicția de acces în republica Moldova.

Ce a urmat știm cu toții prea bine: forțele antiromânești și-au putut implimenta cu ușurință planul în lipsa oricăror adversari interni și externi.

Poate nu vă vine să credeți, dar AUR este deja la egalitate cu PSD.

Expulzarea lui George Simion s-a făcut cu acordul forțelor antiromânești de tip mafiot și din România. Se știe prea bine de buna colaborare nu doar între partidele politice cât și între serviciile secrete ale celor două state în ceea ce privește spălarea de bani, traficul de arme, traficul droguri sau alcool.

George Simion este un lider a cărui prezență este necesară. În lipsa acestuia în republica Moldova curentul unionist a intrat în așteptare, incapabil să genereze un nou lider într-un termen așa de scurt.

Guvernul nu găsește bani și pentru investiții și pentru pensiile speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button